A HaRp története

A HaRp & Partners Személyzeti Tanácsadó Iroda története 2002-ben kezdődött, amikor már nemzetközi és hazai piacon szerzett szakmai tapasztalattal rendelkező tanácsadóink megalapították azzal a céllal, hogy ügyfeleink érdekeit mindig szem előtt tartva, széleskörű humán erőforrás szolgáltatásokat nyújtsunk a direkt megkeresés (fejvadászat) illetve a képzések és tréningek területén.

Tevékenységünk köre az ügyfelek és a piac igényeihez alkalmazkodva folyamatosan bővült olyan szolgáltatásokkal, mint a globalizálódó üzleti világ támasztotta interkulturális kompetenciák fejlesztését segítő interkulturális tréningek, illetve a személyre szabott interkulturális coaching.

A szolgáltatási körünkbe tartozó Outplacement progamokon túl a kiválasztás területén újításként az Assessment Center-ek kerültek bevezetésre.

 

Fennállásunk óta arra törekszünk, hogy a számos iparágban tevékenykedő ügyfeleinket -legyen szó pénzügyi, szolgáltató vagy ipari, gyártó cégről- egyedi igényeiknek megfelelően, magas színvonalon szolgáljuk ki. Célunk hosszútávú, személyes, bizalomra épülő kapcsolatok kialakítása.
A HaRp & Partners vállalja, hogy a szervezeti diagnózis felállítása után az ügyfél igényei és szükségletei alapján javasol egy megvalósítási tervet, ahol az ügyfelet a legmagasabb színvonalon saját körűen szolgálja ki, valamint egyéb speciális igények esetén, a vele együttműködő tanácsadói partnereit is bevonja, akik a témakörben garantáltan magas színvonalat képviselnek, legyen szó akár munkaerő kölcsönzésről, fizikai munkaerőre specializálódott partnerünkről, vagy a felsővezetők válságmenedzsment- és kommunikációs fejlesztését célul kitűző partnerünkről.
A teljes körű kiszolgálást a projektek koordinálására, mind az ügyféllel való kommunikációra és a minőség biztosítására vonatkozólag is egyaránt a HaRp & Partners valósítja meg.

Szakmai hátterünk

Munkatársaink mindegyike humán területen szerzett egyetemi diplomával rendelkezik, amit hazai és külföldi továbbképzéseken gyűjtött tudásanyaggal folyamatosan aktualizálnak, így biztosítható kollégáink naprakész tudása.

 

Az alapítás óta eltelt több mint 15 év során a HaRp széleskörű szakmai tapasztalatra tett szert a klasszikus HR szolgáltatások, mint a munkaerő kiválasztás, direkt keresés és a tanácsadás területén illetve az aktuális igényeknek megfelelően általunk bevezetett interkulturális tréningek és HaRpartner szolgáltatás területén.

Louvre_from_Tuileries_no

Ahogy a tanácsadást gondoljuk

Amikor 2002-ben a társaságot alapítottuk, sokat törtük a fejünket a megfelelő név megtalálásán. A HaRp elnevezést mindannyian támogattuk: a szó franciául hárfát jelent, ami a közös gondolkodást, a csapatmunkát és az együttműködést leginkább szimbolizálja.

 

A HaRp munkájában továbbra is ezt a szellemiséget szeretnénk meghatározó elemként minden ügyfelünkkel kialakítani és folyamatosan fejleszteni.

Amiben hiszünk

Maximálisan hiszünk a kezdőoldalon található Goethe idézetben: „Ha úgy kezelünk egy embert, amilyennek most látjuk, akkor olyan is marad a jövőben. De ha úgy kezeljük, mintha máris az lenne, akivé válhat a jövőben, akkor azzá is fog válni.”

 

Küldetésünknek érezzük, hogy megoldásainkkal inspiráljuk és segítsük ügyfeleinket a megfelelő szakemberek megtalálásában és képességeik fejlesztésében, ezáltal támogatva őket üzleti sikereik elérésében.

Vezető tanácsadóink

Vásárhelyi Katalin

Ügyvezető, cégalapító partner

Telefon: +36 20 494 6963

E-mail:  katalin.vasarhelyi@harp.hu

A HaRp egyik alapítójaként több mint 10 éves személyzeti keresési-kiválasztási, executive search és tanácsadói tapasztalattal rendelkezik. A nevéhez kötődik az interkulturális faktor bevezetése a személyzeti tanácsadásba. Ezen a területen több kutatást végzett francia és angol nyelven, különös tekintettel a magyar és francia vezetési különbségek harmonizációjára. Assessment és Development Centerek projektvezetője.

A Janus Pannonius Tudományegyetemen szerzett diplomát, valamint külföldi részképzéseken is részt vett menedzsment területén, továbbá Coach képzésen vett részt és szerzett hasznos ismereteket Svájcban, a Coaching Square Swiss szervezésében.

Kamuthy Eszter

Ügyvezető, cégalapító partner

Telefon: +36 30 335 2586

E-mail:  eszter.kamuthy@harp.hu

Szintén több mint 10 éves tréneri tapasztalattal rendelkezik az interkulturális és vezetői tréningek terén, a társaság másik alapító tagja. Részt vett interkulturális kutatásokban, francia, angol és magyar nyelvű tréninganyagok kidolgozásában. Kiemelt szakterülete a külföldi és magyar vezetési stílusok összehangolása, gyakorlati képzési anyagok készítése. Assessment Centerek projektvezetője a francia Arnava cég modellje alapján.

Diplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szerezte magyar-francia szakon, továbbá humán erőforrás menedzseri végzettséget a  University of London-on.

Együttműködő partnereink

Dénes Eszter

Pszichológus, coach és tréner

E-mail:  eszter.denes@gmail.com

Tanulmányait Ausztriában, Svájcban és Franciaországban folytatta. Multinacionális vállalatnál szerzett HR tapasztalatán túlmenően több mint 10 éve dolgozik a trénerként és HR tanácsadóként: angol, német, francia és magyar nyelven tart tréningeket vezetőképzés, ügyfélkezelés, kommunikációs készségfejlesztés és csapatépítés területén.

Kiemelt szakterülete az interkulturális kommunikáció. Nagy sikerrel folytatott interkulturális tréningjeink kidolgozója és rendszeres trénere. Outplacement programok, talent management programok, assessment centerek stratégiai tervezésében és megvalósításában folyamatosan részt vesz.

Lefkovics Eszter

Pszichológus, coach és tréner

E-mail:  elefkovics@gmail.com

Végzettsége szerint közgazdász és pszichológus, emellett 2009 óta akkreditált coachként és trénerként is tevékenykedik. Több mint 10 éve dolgozik üzleti illetve klinikai területen. Szakmai tapasztalatot az egyéni és csoportos fejlesztés számos területén szerzett, emellett értékelő- és fejlesztő központok vezetésével, tehetség menedzsment programok lebonyolításával és outplacement programokkal is foglalkozik.

Abban szeretné segíteni az ügyfeleit, hogy önismeretre és tudatosságra alapozva elérjék céljaikat a lehető legtöbbet kihozva magukból úgy, hogy közben jól is érezzék magukat.

Kása Judit

Pszichológus, coach és tréner

E-mail: judit.kasa@t-online.hu

10 éves tréneri tapasztalatait elsősorban AC/DC területen olyan nemzetközi cégeknél, mint a NOKIA, NSN, IMB, Philips, UniCredit Bank, Flextronics, Viacom, Astra Zeneca, GSK, Bayer, Groupama, Generali, MTD, Iventa, Wizzair és Flextronics szerezte.

Mindemellett klinikai szakpszichológus végzettséggel is rendelkezik, amelyet a Semmelweis Egyetemen szerzett. 9 éve foglalkozik pszichológiai tanácsadással, és coachinggal. Kiegészítő tanulmányokat folytatott hipnoterápia, relaxáció- és szimbólumterápia, pszichodráma területén, Magyarországon és a Harvard Egyetemen egyaránt.

Angol és német nyelven beszél.

Irodánk munkatársai


Szabó Ildikó

Irodavezető

Telefon: +36 20 240 8053

E-mail:  ildiko.szabo@harp.hu


A HaRp Team