Munkatársak szabadsága – a vállalat sikere

Szabadság felelősséggel- modell a vállalaton belül

 

Múlt héten nagy sikert aratott a HaRp  angol nyelvű előadása a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara megrendezésében.

Az előadás körbejárta azt a témát, amely szerint napjainkban egyre nehezebben tartható meg az értékes munkaerő, a fiatalabb generációk kevésbé lojálisak munkáltatójukhoz mint az idősebb munkavállalók. Mit tehetnek a vállalat és HR vezetők azért, hogy ne csak megtartsák munkatársaikat, hanem azok örömmel, szívesen és hatékonyan végezzék mindennapi tevékenységüket ?

Az előadáson Anne Bohu,HR tanácsadó,  aki maga is részt vett már több alkalommal a projekt bevezetésében, osztotta meg tapasztalatait.

A „szabadság felelőséggel” modell bevezetését, hazai viszonyokra való adaptálását  segíti a Harp 15 éves interkulturális tapasztalata.

További részletes tájékoztatást , konzultációs lehetőséget a témában irodánk munkatársai adnak a megadott elérhetőségeken.

 

„A dolgozók – akárcsak a gyerekek – kilométerekről megérzik a csalást. Az emberek csak akkor képesek szívvel-lélekkel bedobni magukat, ha a felszabadító vezető nem csupán a cselekvés kedvéért végzi a munkáját, hanem határozottságot mutat, és olyan környezetet hoz létre, amely az embereket elégedetté és egyszersmind produktívvá teszi. “

 

A témához kapcsolódóan hasznos információkat tartalmaz a következő cikk:

5 biztos tipp: Így tartsuk meg a jó munkaerőt!